subota, 18. veljače 2012.

Zapruđanac predstavlja europu / Giants player represents Europe

U utakmici godine, koju europljani igraju protiv AIS AFL Academy, Zapruđe Giants ima i svog predstavnika. ZVONIMIR MURKOVIĆ dobio je tu čast i pozvan je da igra za europu do 23 godine protiv svojih vršnjaka iz australije. Utakmica se igra početkom travnja u Londonu.
AIS AFL Academy je akademija koja prima najtalentiraniju djecu koja se mogu naći u Australiji, treniraju ih kroz svoj program te već dugi niz godina na draftu imaju svoje igrače među prvih deset pickova. Igrači iz Australije su najači protivnici u ovom sportu i najveći test za malde nade Europe te je velika privilegija i čast nastupiti na toj utakmici. Na samoj utakmici će biti nazočni i brojni skauti iz Australije koji će gledati i naše dečke.
ZVONE SVAKA ČAST, ne sumnjamo da češ časno braniti boje Zapruđa, Hrvatske i Europe!!!

In the game of the year, Europeans play against the AIS AFL Academy, Zapruđe Giants will have its representative. ZVONIMIR Murković was invited to play for Europe (players until 23 years) against their peers from Australia. The match will be played in early April in London.
Players from Australia are the strongest opponents of the sport and the biggest test for the european players, and it is a great privilege and honor to perform at that game.
 ZVONE well done, we do not doubt that you honestly defend the colors of the Zapruđe Giants, Croatia and Europe!

Nema komentara:

Objavi komentar