subota, 15. listopada 2011.

HRVATSKA SREBRNA!!!!!!!

Hrvatska reprezentacija australskog nogometa potvrdila je još jednom svoje mjesto u europskom vrhu osvojivši u subotu, 8.listopada, srebrnu medalju na Euro Cupu u Belfastu.
Na putu do medalje, naši reprezentativci glatko su pobijedili Ruse i Katalonce, te se zbog velike gol-razlike plasirali direktno u polufinale.
U polufinalnoj utakmici protiv Italije, Croatian Knights, kako se nazivaju u inozemstvu, pokazali su sve što znaju i odnijeli još jednu veliku pobjedu.
U završnici kupa, Hrvatskoj se reprezentaciji suprotstavila Irska, ujedno i domaćin i osvajač ovogodišnjeg Internacionalnog kupa u Australiji. Irci su pokazali zavidnu razinu vještine, timskog rada i fizičke kondicije, koja je na kraju napornog dana stvorila prevelike probleme našoj reprezentaciji. Na kraju utakmice, Ircima se moglo samo čestitati na izvrsnoj igri i pohvaliti odličnu organizaciju cijelog kupa.

Nakon dodjele medalja i trofeja, proglašena je i idealna momčad turnira, u koju su uvršteni i naši reprezentativci Tomislav Cvetko i Fran Tonković.
Podsjetimo, u zadnje četiri godine, Hrvatska je osvojila zlatno, dva srebrna te brončano odličje na ovom najprestižnijem europskom natjecanju.
Također, svi zainteresirani pozvani su na Hrvatski Kup, koji će se održati 22.listopada ove godine. Točan termin i lokacija kupa bit će naknadno objavljeni putem medija i na službenoj stranici Hrvatskog saveza za australski nogomet – http://footycroatia.com/.

Nema komentara:

Objavi komentar